Polyester of gelcoat reparatie

Kortsmit Watersport heeft veel ervaring met het repareren van polyester boten en wij kunnen deze op professionele wijze voor je uitvoeren. Eerst wordt de beschadiging uitgeslepen, uitgeschuurd of uitgefreesd. Bij diepe en/of grote beschadigingen zal deze worden dichtgemaakt en verstevigd met glasvezel en hars. Daarna zal er weer een afsluitende gelcoat aangebracht worden. Bij ondiepe beschadigingen volstaat een reparatie met plamuur en gelcoat. Tenslotte wordt de plek gepolijst en in beschermende wax gezet. We maken gebruik van de professionele producten van onder andere Poly-Service en 3M.

 Kortsmit Watersport heeft veel ervaring met het repareren van polyester boten en wij kunnen deze op professionele wijze voor je uitvoeren. Eerst wordt de beschadiging uitgeslepen, uitgeschuurd of uitgefreesd. Bij diepe en/of grote beschadigingen zal deze worden dichtgemaakt en verstevigd met glasvezel en hars. Daarna zal er weer een afsluitende gelcoat aangebracht worden. Bij ondiepe beschadigingen volstaat een reparatie met plamuur en gelcoat. Tenslotte wordt de plek gepolijst en in beschermende wax gezet. We maken gebruik van de professionele producten van onder andere Poly-Service en 3M.

 

 

In de loop van de jaren kan de gelcoat dof en verweerd raken. Vaak biedt poetsen of polijsten de uitkomst. Soms is de gelcoat simpelweg te dun geworden en werkt zelfs polijsten niet meer. De enige oplossing om je boot er dan weer als nieuw uit te laten zien is door deze te schilderen.

De kosten van de polyester reparatie zijn afhankelijk van de grootte van de beschadiging. Wil je graag weten wat het kost om je polyester boot te laten repareren? Stuur ons dan foto’s van de beschadigingen en vergeet niet te melden of de boot al eens geschilderd is. We kunnen je dan snel een gerichte offerte toesturen.

 

 
TOP