ReparatieReparatie
Boot terug naar perfecte staat | motoren | turbo's| cilinderkoppen | uitlaatsysteem
ReparatieReparatie

INBOARD MOTOR

Inboordmotor | Reparatie van binnenboordmotoren, buitenboordmotoren en leverancier van onderdelen | Uithalen en Inbouwen
ReparatieReparatie
Reparatie en onderhoud van buitenboordmotoren variërend van Yamaha tot Suzuki. We hebben ervaring met diverse modellen en merken
ReparatieReparatie
Als uw boot het vaarseizoen in het water ligt onstaat er aangroei, waardoor de boot tot wel vier kilometer per uur langzamer gaat varen.

ONDERHOUD BOOT & BOOT REPARATIE

Onderhoud boot | Dichten gaten & lekken, polyesterwerk, gelcoating, staartstuk, Interieur, boegschroef, lakwerk, scheepsmotor repareren & inbouwen

ONDERHOUD BOOT | WAT IS ER MOGELIJK?

Onderhoud boot | Bij Kortsmit Watersport geloven wij dat de boot onderhoud verdient van het hoogste niveau. Ons team met specialisten behandelt uw boot, waterscooter, cruiser, jacht, jetski of buitenboordmotor dan ook alsof het ons eigendom is. We hebben in onze werkplaats beschikking over veel specialistisch gereedschap. Onze techneuten zijn getraind bij het Korps mariniers of op cursussen. We zijn dus altijd up-to-date met de laatste kennis.

ONZE DIENSTVERLENING

Uw motor repareren?

Motor kapot? De werkplaats van Kortsmit Watersport is heeft gereedschap en geschoolde monteurs. We hebben getrainde monteurs en doen aanbijscholingscursussen. Onderling dragen we kennis over en hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Ons doel is om goede serivce te verlenen.

Kortsmit Watersport heeft een onderdelenmagazijn met een grote voorraad onderdelen. We dienen zowel zakelijke klanten als particulieren. We voeren hiervoor zowel revisies en reparaties uit met orginele onderdelen.

Een motor inbouwen in uw boot

Bij Kortsmit Watersport kunnen we binnenboordmotor leveren, inbouwen en onderhouden. We hebben veel ervaring met Mercruiser , Volvo penta en OMC. Deze werkzaamheden verrichten we in onze werkplaats maar kunnen ook helpen op locatie. 

Onze werkplaats is in Lage Zwalue en met onze transportservice is het mogelijk om een boot te vervoeren. Als we de motor eenmaal hebben ingebouwd zorgen we ervoor dat deze goed wordt afgesteld en getest.

Het dichten van een lek

Heb je een lekkende romp en is er reparatie nodig? Kortsmit Watersport staat graag voor je klaar. We hebben de materialen en expertise om lekken te dichten. Om een polyester boot vakkundig te repareren, beginnen we met het verwijderen van het beschadigde gebied. Vervolgens brengen we nieuwe expoxy en glasweefel aan en dichten het af met polyester. Dit schuren we op en indien nodig lakken we het af. 

Pane 4 content

Bij Kortsmit Watersport kunnen we outdoor stoffering en bekleding op je boot aanbrengen. We hebben expertise in het in bootstoffering en bekleden van boten. We hebben hoogwaardige schuim en kunnen veel op maat maken. 

We doen nog veel meer!

Staat je onderwerp er niet bij? Kortsmit Watersport Werkt met een team van experts en bovendien hebben we een sterk netwerk. Neem contact met ons op en stel je vraag! 

 

 

ONDERHOUD BOOT | DUS NU, EEN KORTE SAMENVATTING VAN WAT WE DOEN:

ONDERHOUD BOOT | ONZE FILOSOFIE

Onderhoud boot | Bij Kortsmit Watersport geloven we in een persoonlijke aanpak. Je ziet dat we ons zo flexibel mogelijk inzetten voor onze klanten. Ben je in de zomer lekker aan het varen en krijg je plotseling pech? Kortsmit Watersport staat voor je klaar. Door onderling goede communicatie met de klant zorgen wij er samen voor dat het resultaat altijd naar tevredenheid is. Samen gaan we voor kwaliteit!

Contacteren & bespreken

Neem contact op en bespreek uw aanvraag met een van onze experts

Offerte

Ontvang van ons een inschatting van de werkzaamheden

Werkzaamheden uitvoeren

We gaan voor je aan de slag en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk het water op kunt!

Bij Kortsmit Watersport werken vakmensen "we leven watersport" Ervaring met Mercury, Yamaha en nog veel meer type motoren.

Onze interne en externe experts zorgen voor oplossingen. Onder zie je een aantal van onze projecten die in 2018 worden uitgevoerd.

LATEST STORIES

VIEW ALL -
Boot reparatie | Boot Onderhoud | Boot Lek Repareren | Boot Motor Revisie
TOP